فشار بطريقه جديده وسهله بمرقة الدجاج




نحضر حلة بها3 ملاعق زيت ونسخنة ثم نضيف نصف مكعب ماجى(نصف علشان ما يطلعش حادق) سواء لحم او دجاج او حتى خضار
ولما يسيح المكعب فى الزيت نضع ذره الفشار ونقلبة ثم نغطية ونتركة حتى يفتح كلة


و لما يبتدىيفتح نوطى النار شوية عشان ما يتحرقش ..






وعندما لا يصير صوت طرقعة للفشارنطفى ..ونفضى الفشار فى اطباق


..صدقونى هتلا قوا طعمة جميل قوى..فشار هيعجب الاولاد وكمان الكبار..ولا تنسونى من صالح دعائكم..
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
منقول للأفاده

تعليقات

  1. بصراحه تسلم أيدك وفكره موضوع بمرقة دجاج أكيد هيطلع طعمه يجنن .. وأنا أوقات بعمله بالسكر ياريت تجربيه هتلأيه تحفه .. تسلم أيدك يا قمر وربنا يجزيكي كل خير

    ردحذف
  2. بالسكر فكرتينى بالبوزو وده يطلع زى البوزو بتاع زمانتسلم ايديك انت

    ردحذف
  3. فكرة حلوة جدااااااااا

    ردحذف
  4. انا مبسوطة انها عجبتك ..وشكرا جداااااااا

    ردحذف
  5. فعلا فعلا حلوة
    لما اجربها

    ردحذف
  6. ان شاء الله تعجبك .وشكرا لك.

    ردحذف
  7. مريم مصطفي4 يوليو، 2012 12:45 م

    بجد تسلم ايدك

    ردحذف
  8. شكرا ليكى يا مريم ونورتينا

    ردحذف

إرسال تعليق