احصائيات المدونه

الثلاثاء، 11 أكتوبر، 2016

❤🍛البسبوسه واسرار وتكات نجاحها وتماسكها ❤🍛

طريقه اقوي واسهل بسبوسه ....نبتدي بسم الله الرحمن الرحيم
 ونقول لكل ست بتبوظ منها البسبوسه ده كان زمان دلوقتي هتعمليها وانتي مطمنه

 ❤🍛اولا نحضر العسل
 نجيب كوب ونص سكر وكوبيتين ميه ونحطهم علي النار اول ما تغلي نعصر نص ليمونه ومتزوديش اليمون   علشان العسل ميحدقش ويبقي طعمه لازع
ونسيبه يغلي لمده ربع ساعه

 ❤🍛نحضر البسبوسه
نحط دقيق البسبوسه في طبق ونحط عليه 
علبه زبادي او كوب لبن 
ومعلقه سمن كبيرة 
وكوب ماء 
ومعلقتين دقيق قمح وده علشان وشها ميشققش 
وبيضه علشان تتماسك 
وكيس فانليا 
ومعلقه بيكنك   بودر كبيره 
ونخلط كل ده كويس وندهن صنيه سمن ونزل فيها الخلطه ونكون مشغلين الفرن علي 180قبل ما نحط الصنيه بربع
يعني لازم الفرن يكون سخن ونسيبها لمده 20دقيقه وبعدين نشغل الشوايه علشان نحمر الوش  اللي طبعا بتزينه باي مكسرات  ونحط عليها العسل سخن وهي خارجه من الفرن سخنه ونسيت العسل بعد ما ينزل من علي النار نحطله كيس فانليا ده بيخلي البسبوسه ريحتها تحفه وصدقيني هتكون احلي صنيه  عملتيها ..
#شيماء

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...