المكونات
3 بياض بيض
نص لتر كريمه خفق
نص كوب سكر
فانيليا
نوتيلا
3 حبات جبنه كيرى
الطريقه
تخفق بياض البيض على حمام مائى مع السكر لمدة 5 دقائق
ثم تخفق الجبنه مع كريمه الخفق والفانليا م ك سكر
ويضاف البياض على الكريمه
ونشوف الباقى احسن بالصور
نخلط خليط البياض على الكريمه
نحضر قالب ونضع فيه كيس التغليف او ورق زبدة لسهوله اخراجها
ونضيف طبقه من الخليط ونضع النوتيلا
وهكذا الى ان ينتهى المقدار
يدخل الفريزر مش اقل من 4 ساعات ويستحسن لتانى يوم
زيبقى بالشكل دا
انتى ممكن تزينى بالكراميل
وممكن تحطى بسكويت شوكلاته
مكسرات
اى شى
تحطيه فيه
وتدخليه ويبقى اسرع ايس كريم من ماكينه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
منقول للأفادة